Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از واریز آخرین مستمری سال ۹۷ مددجویان کمیته امداد طی فردا شب خبر داد.

پرویز فتاح در نشست خبری خود که به منظور تشریح عملکرد یکساله این نهاد و پاسخ به سوالات خبرنگاران برگزار شد گفت: براساس دستور رئیس جمهور «سبد کالا» و همچنین «عیدی» مددجویان هم ظرف یک‌هفته آینده پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاح با بیان اینک سال سختی را به پایان می‌بریم افزود: این سختی در جامعه هدف ما هم ظهور و بروز داشته است. با برنامه‌ریزی‌ها و همراهی مردم، دولت و مجلس وظایفمان را به شکل کامل طی این سال به نتیجه رساندیم و نتیجه اقدامات آرامشی است که در جامعه هدف ما حاکم است.

وی با بیان اینکه همیشه سعی کردیم در سختی‌ها کنار مردم باشیم، اظهار کرد: با وجود سختی‌ها به آینده امیدواریم. اقشار تحت پوشش کمیته امداد ضعیف‌ترین هستند اما مورد حمایت نظام‌اند. نگران نیستیم اما مسیر سختی را پیش رو داریم.

توزیع «سبد کالا» و «عیدی» مددجویان ظرف هفته آینده


رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه شب گذشته یارانه به حساب همه افراد تحت پوشش واریز شد، گفت: فرداشب مستمری همه افراد تحت پوشش واریز و پرونده مستمری سال ۹۷ بسته خواهد شد. سبد کالا و عیدی نیز بر اساس دستور رئیس جمهور ظرف یک هفته آینده واریز خواهد شد و هر خانواده تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی به شکل متوسط ۲۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند.

فتاح از پرداخت ٩۵ درصدی بودجه کمیته امداد از محل خزانه خبر داد و گفت: کمیته امداد از محل بودجه تبصره ١۶ هم ١۴٠٠ میلیارد تومان ردیف بودجه داشت که٩٧ درصد آن جذب شده است و بیش از ١١٠ هزار فقره وام پرداخت شده است.


 به گفته وی امسال ۴٧٠ میلیارد تومان وام توسعه روستایی  پرداخت شده است.

رشد 50 درصدی کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری


رئیس کمیته امداد در ادامه از افزایش ٣۵ درصدی کمک‌های مردمی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری نیز ۵٠ درصد رشد داشته است.

فتاح در ادامه از ساخت ۵٢٠٠ واحد در مناطق زلزله زده کرمانشاه از بین ۵۴٠٠ واحد  خبر داد و گفت:٢٠٠ واحد باقی مانده هم تا خرداد ماه سال 98 به پایان می‌رسد.

از بین رفتن صف پرداخت جهیزیه و وام ضروری


 وی  همچنین از پرداخت ١۵٠٠ میلیارد وام ضروری ۵ میلیونی خبر داد و گفت: صف وام ضروری برداشته شده است. همچنین ۳۰۰ هزار فقره وام پرداخت شده است. هنچنین صف پرداخت جهیزیه نیز از بین رفته است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه